Bireysel Pazar Güncellemesi #3
KaanKara252 21 Mart 2024 13:47

Bireysel Pazar Nedir?

  1. Kendi adanızda pazar alanı yaparak sandık yardımı ile diğer oyunculara sunucu marketinden daha uyguna ürün satabilir veya alabilirsiniz.

Nasıl Çalışıyor ?

  1. Adanızı herhangi bir yerine sandık koyup satmak istediğiniz itemi elinize alıp sandığa Sol Tık atıyorsunuz ve sohbete elinizdeki ürünün fiyatını giriyorsunuz ve o sandığa elinizdeki itemden koyup satışa açabilirsiniz.
  2. Diğer oyuncuların pazarında ise almak istediğiniz ürün sandığına Sağ Tık atıp sohbete kaç adet almak istediğinizi yazıyorsunuz, eğer paranız yeterse ürünler otomatik envanterinize gelecektir.

Peki İtem Satış Yerine İtem Alış Marketi Açmak İstiyorum?

  1. Bunu yapabilmek için üstteki işlemin aynısını tekrarlıyoruz ve sandığa bu sefer Sağ Tık atınca sohbete o sandığın yönetim paneli geliyor. Panelde yazan market modu: Satışa tıklayınca Alış olarak değişiyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra sandıkdaki itemi belirttiğiniz fiyattan alırsınız. İtem Aldığınızda otomatik olarak paranız eksilir.

Pazarımı Açtım Peki Oyuncular Adama Nasıl Gelecek?

  1. Pazarınızı açtıktan sonra elinize herhangi bir tabela alıp istediğiniz yere yerleştirin ve içerisine [Hoş Geldin] yazmanız gerekiyor. Eğer ada seviyeniz 10 Seviyenin üzerindeyse işlem başarılı bir şekilde yapılmıştır, zaten sohbeti kontrol ederseniz detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu işlemi de başarıyla yaptıktan sonra /is warps yazarak diğer oyuncuların pazarlarına ışınlanabilir alışveriş yapabilirsiniz. 

Fixer Craft İyi Eğlenceler Diler

Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.